Building Plan

 

 

LOCATION

The site selection process chose a clear winner for the future Center based on its proximity to dining and shops, pathways and parks, but the stunning lake view was the true decider. The surroundings provide a clear, rural edge that preserves the area’s history and environment and declares to visitors and residents alike that they have arrived somewhere special.

KEY FEATURES

  • Multi-level lobby with wall of lakeside windows fills the Center with natural light and spectacular views of the lake and mountains.
  • Stage size appropriately scaled and flexible to accommodate soloists, recitals or a symphony orchestra
  • Back of house support spaces include storage, dressing rooms and commercial kitchen.
  • High performance audio and technical operations provide audiences with rich and captivating experiences.
  • Indoor/outdoor lakeside performance terrace.

Get in Touch

Sign up for our newsletter

* indicates required
/ ( mm / dd )
Interests